Мотивација

Предизвикај го животот на борба

Бидејќи само кога ќе го предизвикаш животот тој ќе те сфати сериозно. Бидејќи само најсилните ја имаат таа храброст, а ти си посилен од она што мислиш.

Викторија Саздовска

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје