Наше време

Сега е наше време да сонуваме и на јаве
приказни да ткаеме
и да создаваме сеќавања за кои стари ќе се каеме.

Сега е наше време да дивееме,
да викаме на цел глас
и да објасниме зошто живееме.

Сега е наше време живот да се смилува
и наше време вечно да е – не поминува.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели