Патувањата на големиот ветер – Наталија Наумовска

Патувањата на големиот ветер е објавена денеска на makedonika.mk.
Додадете ја во вашата електронска библиотека и прочитајте ја!
Мило ќе ми биде да прочитам ваши впечатоци. 🙂

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?