Аура – Наталија Наумовска (видео рецитал)

Денес на јутјуб каналот ја објавивме „Аура“.
Пријатно слушање 🙂

 

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?