Skip to content

мај 23, 2019

Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“ распишува КОНКУРС за наградата „Антево перо“

Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“ распишува КОНКУРС за доделување на наградата „Антево Прочитај повеќе