Skip to content

Слушајте ја нашата емисија „Кулитерација“ денес на радио МОФ

Драги читатели и слушатели сакаме да ве известиме дека денес со почеток од 18 и 30 часот можете да го слушате Второто поглавје од нашата емисија „Кулитерација“ на брановите на радио МОФ. Заедно со моите колешки ќе зборуваме за поезијата, за нејзиното значење и слично.

Ви подготвуваме и подароци! Приклучете се во 18 и 30 на интернет радиото и слушнете што ќе споделиме со вас. Читаме, пишуваме и се слушаме на радио МОФ!

Напишете коментар