Skip to content

Владимир Јанковски

Владимир Јанковски е избран за автор на годината, а за најдобра едиција наградата во рацете на Оливера Николова

Владимир Јанковски е прогласен автор на годината (популарноста и влијателноста на авторот, придонесот во афирмацијата … Прочитај повеќе