Skip to content

стихозбирка за деца

„Во светот на децата“ е најновата книга на Ирена Блажеска Дончева која вели: „Светот на децата е бел лист кој изобилува со чистота и чесност“

  • by

Ирена Блажеска Дончева, e македонска авторка која досега ги има напишано двете прозни збирки „Странци … Прочитај повеќе