Skip to content

Тарантулата

„Психопат на квадрат” и „Тарантулата”, ново книжевно дуо со ликови кои засекогаш ќе ви ја размрдаат психата

На обострано задоволство, имавме чест повторно да поразговараме со нашиот навистина млад и плоден автор … Прочитај повеќе