Чуваш ли ти еден куфер со сни?

Стихови кои ги напишав како инспирација на песна од Тоше Проески „Ден за нас“.

Чуваш ли ти еден куфер со сни?

Чуваш ли ти еден куфер со сни,
малку сјај за утре,
една капка надеж
за подобро утре
за добра вечер
и магично утро?
Чуваш ли ти еден куфер со сни,
малку сјај за утре,
една капка надеж
дека ќе се будиме заедно?

Уживајте во песната која ја споделуваме како додаток на кратките стихови.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?