Сите мои слики

Сите мои слики

сите сеќавања и

спомени мои.

Пловат како што

плови мирно реката

и ме потсеќа.

Ме потсеќа на нас

на сите шанси кои ние

ги пропуштивме.

Нешто што ќе ти

покаже пат кој води

до нас постои?
Image

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели