Не го губи!

Не го давам на друга, го сакам само за себе.
Ако знае да те насмее кога си тажна- почитувај го тоа!
Ако знае да те бакне кога најмногу ти треба тоа- бакнувај го страстно!
Ако знае да ти покаже колку му значиш-чувај го!
Ако знае да препознае кога си имала лош ден- не го губи!
Ако знае да те цени и чува-цени го уште повеќе!
Ако прави да се чувствуваш како единствена девојка на светот- признај му го тоа!
Ако ти кажува дека те сака и дека му значиш-верувај му!
Ако те изневери-остави го!
Ако ти признае дека му фалиш- кажи му дека и тој ти фали!
Ако ти признае дека си негова- не го пуштај да си оди!
Не го пуштај да си оди ако чувствуваш дека сте створени еден за друг!

images

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели