Никој друг/Nobody else

Единствено ти можеш да ме спасиш,
да ме спасиш од самата себе.
Никој друг не може
да ме сака толку силно
и да ме има толку блиску.
Единствено ти можеш да ме спасиш
да ми го осветлиш денот
и да ми ја расипеш ноќта,
само ти го можеш тоа.
Единствено ти го можеш тоа
да ми кажеш колку ти требам.
Никој друг не може
да ме познава подобро,

 

Only you can save me
save me from myself.
Nobody else can not
love me so strong
and have me so close.
Only you can save me
to brighten my day
and destroy my night
just you can do it.
Only you can save me
to tell me how much you need me.
Nobody else can not
know me better.

 

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели