Човештвото денес

Поле широко – затворени умови
Големи можности – пропуштени шанси
Љубов голема – проклети лаги
Зелена природа – ниска свест
Земска убавина – замижани очи
Огромни шанси – уште поголема неодговорност
Детска невиност – расипани души
Скапа искреност – евтини луѓе
Среќа – неценета
Тага – потценета
Еден живот – стрмни патеки
Еден згаснат живот – вечна болка
Насмеј се, не плачи!
Сакај – не мрази!
Љуби – не губи!
green field

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели