Skip to content

Не сакам да знам

Од очи душа зборува, срце не заборава
многу болка остана,  но сепак горда сум на сѐ
сѐ е јасно за тебе и дека нема враќање.
Не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш
и не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш.
Немав сили, не можев, не можев да кажам сѐ само молчев пред тебе
сега кога доцна е сфаќаш што изгубивме
и подобро не можевме и не сакам да знам јас каде си и не сакам да слушам зборови
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш.
Сакам да бидеш нешто што трае, нешто што нема крај
и бевме едно и што и да е следно никогаш нема да знам.
Не сакам да знам јас каде си, не сакам да слушам зборови,
која љубиш штом се раздени, кому срце ти ќе подариш!

 

Текстот е превземен од оваа песна:
http://www.youtube.com/watch?v=1tavdZFxRzA

 

I-dont-want-to-know-what-life

 

Напишете коментар