Хаику поезија (2)

night

Во  доцниот час
повикуваш на помош
доаѓа тага.

Сакаш да плачеш
посилно е од тебе
но, сега насмев.

Меланхолија
ти го одзема здивот
вдишуваш среќа. 

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели