Хаику поезија (3)

tumblr_loxc27GlkV1qm580bo1_500

Звукот на плачот
одекна силна болка
во таа тивка ноќ.

Лисјата паднаа
обоена природа
темна душава.

Есента дојде
мирис кој потсетува
на спомените.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели