Хаику поезија (8)

tumblr_loxc27GlkV1qm580bo1_500

Твој избор беше,
нема љубов туку мрак,
не сјаеме повеќе.

Остана ти сам,
силни ветришта вијат,
невреме сега.

И во доцен час,
неспокојот те боли,
созла пушти пак.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели