Хаику поезија (10)

tumblr_loxc27GlkV1qm580bo1_500

Вдиши длабоко
болката ќе ја снема
слушај музика.

Песната тивка
мелодија што лечи
спокој во душа.

Замижи сега
ѕвезда нека те води
љубов одбери.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели