Рецитали

Не одложувај ја песната – Радован Павловски (рецитација)

Пријатно слушање! 🙂

Не одложувај ја песната за утре
Утре нови песни ќе дојдат
Не го одложувај животот
Утре нов живот ќе дојде
Не одложувај ја љубовта
Утре нова љубов ќе дојде
А ти само ќе јакнееш.

Слични написи

One thought on “Не одложувај ја песната – Радован Павловски (рецитација)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје