Skip to content

Патувањата на големиот Ветер

Да ве известам дека на 06.04.2017 ќе биде објавена во електронска верзија
Патувањата на големиот Ветер“ на makedonika.mk, со досега необјавени раскази.
Вие на блогов имате можност да ги прочитате првите 8, останатите ќе може таму да се прочитаат, а после објавувањето ќе ги ставам и тука. 🙂
Книгата е испратена, одобрена за објавување со датумот.
Сега уште да дојде април, и ќе си го најде своето место во книготеката на сајтот. 🙂
Еве како ќе изгледа корицата на сајтот која патем сама ја дизајнирав.
Како ви се допаѓа?

Патувањата на големиот Ветер (корица1)

корица

Напишете коментар