Црн фустан – Милица Паулус

За денес изборот е „Црн фустан“ од Милица Паулус – писателка и поетеса, која живее и работи во Германија, а има македонско потекло.
Подолу можете да ги прочитате нејзините стихови и на youtube видеото да чуете како ги рецитирам.
Пријатно слушање!

DSC_0847
close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели