Рецитали

Мечта – Митре Мангоски Радождански

После кратката пауза повторно имаме подготвено видео рецитал.
Сега изборот е од современиот поет Митре Мангоски Радождански, поезија со наслов „Мечта“ извадок од македонската антологија, збирката „Поезија за душа“ од 2014 година.

DSC_0221.jpg

Подолу со кликнување на линкот можете да ја чуете:

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје