Го пленам мостот – Милица Паулус (видео рецитал)

Рециталот за денес е прикачен на јутјуб каналот, со кликање на видеото можете да го чуете.
„Го пленам мостот“ од Милица Паулус изборот за денеска.
Пријатно слушање!

DSC_0220.jpg

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?