Skip to content

Ти направи едно што се прави еднаш – Петре М.Андреевски

После подолгото одмарање рециталите повторно се враќаат на мојот „јутјуб канал“ и на блогот.
Доколку сакате да сте во тек со прикачуваните видеа кликнете subscribe (претплати се) на каналот.
Денешниот избор е „Ти направи едно што се прави еднаш“ од неповторливиот Петре М.Андреевски.
Пријатно слушање!

Напишете коментар