Skip to content

Размена на книги и книжевна дружба во Прилеп и Кичево

Викендов ќе се случуваат две размени на книги и тоа во Кичево и Прилеп.
Првата размена е закажана во Прилеп на 20 Октомври во 17ч во кафе Чоше (еве го фб настанот).
Втората размена е закажана во Кичево на 21 Октомври во 17ч во Check in – Coffe and snack bar (фб настан).

Сите љубители и заинтересирани за настанот појдете на книжевната размена и дружба.

42160715_10155870209287507_3899651573998944256_n

42271540_2226036354297055_2046054220028706816_n

Напишете коментар