Skip to content

Роденденска недела со роденденски цени во ТРИ

Уште една книжарница и издавачка куќа кај нас слават роденден и по тој повод цела недела имаат попуст на нивните изданија.
На нивниот фејсбук настан пишани се деталите кои ќе ги пренесам:

Роденденска недела со роденденски цени!

ТРИ својата приказна ја започна пред 19 години, со една цел – да ви ги донесе најновите и најквалитетни светски наслови од секој жанр. По тој повод за нашите читатели подготвивме специјална роденденска акција. Ќе може да уживате во магијата на читањето избирајќи си од богатата понуда бестеселери по роденденски цени.

Со купување на некој од избраните наслови, добивате попуст до 30 %. Роденденската акција важи единствено во Книжарниците ТРИ, со приложување на вашата клуб-картичка. 

Придружете ни се заедно да прославиме уште една успешна година и да испишеме уште една страница!

44282960_10156716514704817_6386769544865644544_n

Напишете коментар