Skip to content

Есенски саем на книгата за 2018 година

По повод 27 години од постоењето од клуб Матица го најавуваат есенскиот саем на книгата во Битола:

Почеток: 5 Ноември до 15 Ноември

Време: 10:00 – 21:00 часот

Место: Дом на култура – Битола

И Охрид од 5 до 10 Ноември во книжарница Просвета

Најавуваат и 50% попуст на нивните изданија.

45079410_280336012596624_3843830708686553088_n

Исто така, и од Култура го објавија нивниот каталог за традиционалниот есенски саем за 2018 година. На линкот можете да го погледнете нивниот каталог. Во проджбата на книгите вклучени се и многу попусти.

Напишете коментар