Сон – Блаже Конески (видео рецитација)

Денеска ја одбрав „Сон“ од Блаже Конески.
Пријатно слушање 🙂

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?