Ноќна песна – Блаже Конески (видео рецитација)

Денешниот избор е „Ноќна песна“ од неповторливиот Блаже Конески. Ви посакувам пријатно слушање на видео рецитацијата!

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?