Skip to content

Предновогодишна размена на книги во Кичево

После успешната втора размена на книги на повидок е и втора размена на книги и книжевна дружба во Кичево. Таа ќе се одржи на 16.12.2018 во 17 и 30 часот во локалот „Lounge Bar Bacardi“.

На нивниот главен настан на фб го пишува ова:

Групата за Размена на книги и книжевни муабети/ Book swap and bookish discussions ја организара и втората размена на книги во Кичево 🙂 
Поканете ги пријателите и се гледаме на 16ти Декември со книги, добро друштво и книжевен муабет. Совршена средба за сите читатели и љубители на пишаниот збор. 
Единственото правило е секој да земе онолку книги колку што донел. Донесете ги Вашите прочитани книги и разменети ги за други.

Она што е ново на оваа размена е тоа што книгите ќе може да се разменуваат и привремено.

Напишете коментар