Skip to content

Саем од Сакам Книги во библиотеката „Кочо Рацин“ во Кичево

Во периодот од 26.11 до 30.11. 2018 ќе се одржува саем на книги организиран од издавачката куќа „Сакам книги“ во домот на културата во Кичево.

Ова го пишува на нивниот настан на фб:

Во нашата библиотека “Кочо Рацин” ја имате таа можност да си ја збогатите вашата домашна библиотека со бестселери кои доаѓаат 
од издавачка куќа” 
Сакам книги “
каде цените се прилагодливи за сечиј џеб
Саемот е отворен од денес 26.11.2018 и ќе трае до 30.11.2018
Од 7:00 до 19:00 часот 
Повелете посетете не’!

Слика од книги во библиотеката
Книги

Напишете коментар