Крилата љубов – Филип Димкоски (видео рецитал)

Читам поезија од Филип Димкоски („Крилата љубов“  од стихозбирката „Во градината има само љубов“)

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели