Ваши дела Конкурси

Пораз

Секој ден е посебен

Од два до три

Не знам дали ти

Ќе изгубиш.

Би направил ти сè

За победа

Но, знаеш дека

Си поразот.

Кога би можел

Би постигнал сè

Но, ти знаеш дека

Ќе добиеш не.

Автор:
Т.С

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје