Пораз

Секој ден е посебен

Од два до три

Не знам дали ти

Ќе изгубиш.

Би направил ти сè

За победа

Но, знаеш дека

Си поразот.

Кога би можел

Би постигнал сè

Но, ти знаеш дека

Ќе добиеш не.

Автор:
Т.С

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?