За…

Жиците оживеаја дур,

Ревносно задлабочен Estas Tonne

Ја буди бохемијата во моментов

Помислувам на калдрми … Прочитај повеќе

Read More

Куфер

Авионските компании и аеродромите, автобуските, метро и железничките станици беа најпосетени во тој период од … Прочитај повеќе

Read More