Занимливости и информации Општо

Избираме најубава македонска љубовна песна: Гласајте и вие!

Драги читатели ајде заедно да ја одбереме најубавата македонска љубовна песна!
Ако вашата омилена не е во овој потесен избор – пишете ја во полето Other.
Гласајте и направете го вашиот избор 🙂

[crowdsignal poll=10523599]

Линкови што водат до песните:

Сонет – Гане Тодоровски

Бисера – Константин Миладинов

Кога ја љубев Дениција – Петре М. Андреевски

Љубовна – Анте Поповски

Љубов – Ацо Шопов

Сенките нè одминуваат – Никола Маџиров

Везилка – Блаже Конески

Тајна – Ацо Караманов

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје