Читателите одлучија која е најубавата македонска љубовна песна!

Резултати

Како што и се гледа од приложеното, ја избравте „Кога ја љубев Дениција“ за најубава македонска љубовна песна. Резултатите се базирани само врз основа на вашите гласови, кога би гласале повеќе луѓе можеби крајниот избор би бил поинаков.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели