,,Победник е оној кој знае како да го носи товарот од неуспехот”- мисли за амбицијата

Што е успехот друго освен отпор на неуспехот? Одлучност за храбро чекорење напред пркосејќи им на предизвиците, гледајќи го стравот во очи. Прочитајте ги следниве мисли за успехот и запомнете дека да се биде успешен е избор, исто како и да се биде неуспешен.

Викторија Саздовска

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели