Вашиот глас Литература Македонска поезија Поезија

Хаику – Менче Кадинец

На наше задоволство ни стигна уште еден обид за хаику песна од неуморливата авторка. Прочитајте ја во продолжение!

Чаша црвено вино
со љубов не пои
животот не спои.

Автор: Менче Кадинец

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје