Skip to content

Крајбрежна изолација – Наталија Наумовска и Маја Дојчинова Малиновска (видео рецитација)

За сите љубители на поезијата денес споделуваме аудио снимка со визуелна презентација на текстот.
Видеото со рецитацијаата веќе е прикачено на јутјуб, а вие можете да го чуете ако кликнете на видеото.

Пријатно слушање!

Напишете коментар