Ослободи се од токсичните личности во твојот живот

Стфеани Ридс повторно нè потсетува дека нашите емоции и чувста се многу важни и дека треба да ги негуваме со посебно внимание. Прочитајте го нејзиниот текст во продолжение.

Дали некогаш сте се обиделе да отстраните токсична личност од вашиот живот, очајно надевајќи се дека со тоа конечно ќе ја вратите својата слобода, ќе ги отворите крилјата и ќе летате?

Сите сме биле таму. Сите сме искусиле тој почетен здив на свеж воздух.

Но, дозволете ми да ве прашам нешто друго. Дали некогаш сте почувствувале како нивното присуство сè уште да лежи околу вас долго откако сте се оддалечиле? Како да е невидлив кабел, и врска што некако, сè уште ве обврзува со оваа личност и дека без оглед што правите, секогаш е таму… Се обидувате да се движите напред, но нешто продолжува да ве повлекува.

Ако одговорот е да, тогаш вие не сте сами. Вие само доживувате моќна енергетска врска. Ако сакате да се ослободите од тоа и да започнете да заздравувате, треба да пронајдете начин да го пресечете и да се ослободите од него еднаш засекогаш.

Но, пред да направите било кое од ова, треба да научите што означуваат овие врски.

Етерските жици се енергетски врски што се создаваат во минута што ја поврзуваме со друго човечко суштество. Тие може да вклучуваат која било личност во вашиот живот. Партнер, пријател, родител, сестра… секој. Најважно за нив е што тие ги поврзуваат нашите чакри.

Значи, колку повеќе енергија разменуваме со некого, толку повеќе се зајакнува нашата врска. Сè додека тој проток се одржува, врската е здрава и очигледно е дека постои причина за тоа.

Како и да е, откако ќе ја прекинете оваа врска со некоја личност, но чувствувате дека сè уште не можете да го разнишате чувството дека сте приврзани со нив, ова е очигледен знак дека кабелот најверојатно сè уште постои и таа личност од другата страна сè уште го користи тоа за да стигне до вас…

Со други зборови, ова значи дека и покрај тоа што протокот на енергија е едностран, сепак ја цеди енергијата од вас.

Најважното нешто што можете да направите во овој случај е да изберете сами. Да се ​​одберете над сите други и конечно да започнете со заздравување.

Знам дека е процес и знам дека не е толку лесно како што би помислиле. Но, ако сакате да го направите тоа, ќе го направите. И ако навистина се грижите за себе, нема да се откажете, без оглед на потешкотиите.

Продолжете. Исечете ги овие жици и бидете слободни. Отворете ги крилјата и летајте високо, драги мои. Ослободете се од тој затвор и дишете. Вдишете ја слободата, издишувајте болка. Вдишете среќа, спуштете го вашиот товар.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели