Skip to content

Саем на книга ќе се одржи и оваа година кај нас од 8-ми до 14-ти Септември!

Саемот на книга кој долго го очекувавме ќе се оддржи за среќа и оваа година!

Но, за разлика од другите години, сега со посебни мерки на претпазливост и на отворено пред салата Борис Трајковски.

Истиот ќе се оддржи од 8-ми до 14-ти Септември и повторно пишаниот збор ќе биде во центарот на вниманието.

Да се надеваме дека и оваа година ќе имаме добар саем кој ќе понуди многу нови содржини за сечиј вкус.

Очекувајте повеќе информации од нас и секако се гледаме на саем!

Напишете коментар