Александар Тарабунов Тара годинава на слушателите им ја поклони „Безвременска“

Александар Тарабунов Тара на крајот на месец ноември ја објави песната „Безвременска“ зедно со спотот. Тие можат да се слушнат и погледнат на неговиот јутјуб канал. Музиката и аранжманот се негови, а текстот е негов и на продуцентот и директор Зоран Зонде Стојановски. Ова музичко парче е доказ дека 2020-та година сепак можела да донесе нешто убаво.

Текстот е одличен, заедно со мелодијата се одлично вклопени. Песната ќе сакате да ја слушнете повеќе од еднаш, во тоа сме сигурни.

Ти си моја сила што не проаѓа, остани слушаш ли?“, се вели во еден стих. Која е силата на Александар што не проаѓа можеме само да погодуваме, но дефинитивно одлично ја одиграла улогата на муза.

Слушнете ја песната која веќе се врти на домашните радија, а ние сме сигурни дека „Безвременска“ ќе си го најде патот до вистинските слушатели.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели