Skip to content

јануари 9, 2021

„Лагата која ја живееме“: Мотивирачко и инспиративно видео кое може да го промени вашиот светоглед

Во видеото се разработува прашањето за нашата слобода, образовниот процес, корпорациите, парите, либералниот состав, владата. … Прочитај повеќе