Skip to content

„Лагата која ја живееме“: Мотивирачко и инспиративно видео кое може да го промени вашиот светоглед

Во видеото се разработува прашањето за нашата слобода, образовниот процес, корпорациите, парите, либералниот состав, владата. Се зборува за клиамтсите промени, генетски модифицираната храна и нашиот однос кон животните. Не се изоставени ниту размислите за фармацевтските компании, научниците кои бараат лек за болестите.

Што би се случило кога ова видео би било прикажувано на ТВ, наместо реклами?

Навистина има моќ да те натера да размислиш одново за многу нешта.

Погледнете го и споделете го со вашите пријатели ако сметате дека треба и тие да го погледнат. Пишете ни во коментари со што се согласувате, а со што не? Има опција да се погледне со хрватски превод.

Лагата која ја живееме

Погледнете ја и следнава статија за краткиот документарен филм насловен Вирус.

Напишете коментар