16 позитивни афирмации од Маринела Станковиќ

Денес на е-маил ни пристигнаа прекрасни афирмации од Маринела Станковиќ кои ги испратила за во рубриката „Вашиот глас“. Ние уживавме читајќи ги, па со задоволство ги споделуваме со вас. Афирмациите се позитивни, се надеваме дека ќе ве мотивираат доволно за убав ден. Прочитајте ги во продолжение!

1. Денес е мој среќен ден.

2. Луѓето што ги сакам се здрави, богата сум.

3. Таква сум каква сум.

4. Јас сум задоволна од животот.

5. Секое лошо на крај ќе биде добро.

6. Денес е денот кога ќе успеам.

7. Здрава сум и можам сè.

8. Среќна сум и исполнета со моето семејство.

9. Ќе ми се случи лошо, само ако јас дозволам.

10. Благословена сум со син ми.

11. Срцето ми е полно со љубов.

12. Хуманоста е мојата доблест.

13. Верувам во мојата интуиција.

14. Ме исполнува тоа што го работам.

15. Среќна сум што имам семејство што ме сака и ми дава поддршка.

16. Сè што ми се случило во животот ми се случило да ме направи посилна.

Прочитајте ги и овие позитивни афирмации за убаво расположение.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели