Skip to content

Палавковците: „Помош“

Денес Мокси откри дека не знае да плива. Зa среќа тука беше Тот кој му помогна, на свој начин.

Авантурите на Тот, Мокси и Миа, можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Напишете коментар