Песна – Блаже Конески

О пеј ми, пеј ми!
Каква песна!
За едно пее
за друго збори:
„Сѐ што си рекол,
сѐ што си сторил,
случајно не е,
простено не е.”

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели