WholeReader е корисна платформа за сите оние што сакаат да читаат книги, но и да го подобрат англискиот јазик

WholeReader.com е корисна платформа за сите оние што сакаат да читаат книги, но и да го подобрат англискиот јазик. Платформа за едукација, подобрување на Англискиот јазик преку слушање, како и истовремено читање на книги од разни области и нивоа, како и многу други опции кои ги нуди платформата. За оние кои го знаат англискиот јазик ова е одлична шанса да ги ислушаат книгите што секогаш сакале да ги прочитаат, но не успеале. Една од најновите платформи од ваков вид кај нас, па можеби ќе ги заинтересира читателите да ѝ дадат шанса. Контактирајте го @martinnakovski_ на инстаграм, фејсбук или телефон за подетални информации.